Mr.Melody

CRO // ZG


SHARE

Biography


Mr. Melody – Marijan Kolarić
Omiljeni stilovi glazbe: Eurodance, Italo Disco, Spacesynth

Od malih nogu sam zavolio glazbu slušajući uglavnom RVG i ostale radio stanice i snimajući kazete s radija. Kasnije sam glumio DJ-a na na raznoraznim tulumima i u Nazorovim odmaralištima.

90-ih sam na Amigi napravio prve korake u produkciji glazbe. Prodajom Amige prije vojske je sve stalo na nekoliko godina. Nabavka PC-ja i ponovni susret s Damirom Roginom, koji u to vrijeme već imao svoj studio razbuktali su strast za produkcijom glazbe. 2002. sam bio jedan od pobjednika prvog remiks natječaju u Hrvata za pjesmu Svjetla grada grupe Colonia. Nakon toga sam izdao niz remiksa i autorskih skladbi u stilovima Italo Disco, Spacesynth i Eurodance. Synthetic Dream je ime mog Spacesynth projekta pod kojim izdajem za američku diskografsku kuću Space Sound Records. Radio sam i remikse domaćih zvijezda kao što su DJ Mental Blue i Tony Cetinski za Aquarius Records. Remiksirao sam i hit I Will Never Surrender švedske Italo Disco atrakcije Italove.

U zadnjih nekoliko godina sam se aktivirao i kao DJ amater, ponajviše na partyjima Facebook grupe Eurodance 90s Croatia i privatnim partyjima gdje osim Eurodance-a sviram Pop, Rock, Italo Disco, Disco glazbu.

Glazbu volim imati u fizičkom obliku, pa skupljam ploče i CD-ove
.
Na Radio Crashu vodim emisiju Dance Xplosion u kojoj prezentiram poznate i one malo manje poznate Eurodance i Italo Dance hitove 90-ih i 00-ih. Tu i tamo u slobodnom terminu znam zavrtiti i pokoji Italo Disco ili Pop, Rock set.

Osim toga, volim raditi i megamikse koristeći blagodati moderne tehnologije.
Sve to možete čuti na mojim Mixcloud i Soundcloud kanalima.
Play Cover Track Title
Track Authors