“Povratak u prošlost: Mega Dance Party 90s oživio najveće hitove hrvatske dance scene!”

Posted By: darko On:


Jučer navečer Arena Zagreb bio je epicentar plesnih vibracija koje smo posljednji put osjetili još u dane kad su se hitovi iz ormara vadili na kazetama. Mega Dance Party 90s, održan 9. veljače 2024. godine, bio je vremenski portal za sve naraštaje željne dobrih starih ritmova.

Večer su otvorili Groovetastic i Albina, pruživši nam uvid u trenutnu scenu i zagrijavši podij za one čije stope su utirale put. Dolaskom glazbenih velikana poput ET-a, Denis&Denisa i Mandija, Colonije, Karme, Simplicije i drugih, publika je doživjela pravu eksploziju nostalgičnih emocija, a svaki je stih bio poput dejavua najdražih uspomena.

Šajeta, Dreletronic, Vlatka Pokos pa i veseli Vatrogasci koji su unijeli humor u svoju glazbu, ispričavši svaku anegdotu kroz note koje smo zajedno pjevali. Emilia, Minea i Alka Vuica podarile su svojom pojavom i izvedbama onu toplinu koja se samo na koncertima može osjetiti, dok su Ella i Sandi svojim nepogrješivim vokalima dokazali da su godine samo broj.

Večer je obilovala prepoznatljivim melodijama i Senna M je svojim umijećem dodao taj posebni pečat koji glazbeni događaji poput ovog zaslužuju.

Mega Dance Party 90s nije bio samo koncert, već okupljanje prijatelja koje veže ljubav prema istoj muzici. Radio Crash podržava takve događaje i igrajući kroz valove, emitiramo upravo one stvaralačke snage koje pomiču plesne podije, a i srca naših slušatelja.

Svijetlima i zvucima Arene, ova zajednička plesna ‘jumping point’ platforma donosi dašak prošlosti u sadašnjost, i dokazuje da je glazba most koji spaja generacije. Dok klubovi i radio stanice mijenjaju adrese i frekvencije, jedno ostaje isto – ljubav prema glazbi koja nas tjera da se pokrenemo, poželimo zaplesati i nakratko zaboravimo na sve brige.

Pratite Radio Crash jer, iako nismo uvijek sa mikrofonima na eventima, u srcu smo svakog plesa i nota koje povezuju sve nas plesne entuzijaste. Jer na kraju, kao i uvijek, glazba govori sama za sebe, a mi smo tu da vam pomognemo uhvatiti njen ritam.

 

Groovetastic:

 

 


Play Cover Track Title
Track Authors