VIP party – 25 godina

Posted By: admin On:


VIPnet, sada poznat kao A1 Hrvatska, slavi nevjerojatnih 25 godina uspjeha! Ova telekomunikacijska kompanija, koja je započela s radom 1999. godine kao drugi operater u Hrvatskoj, obilježila je četvrt stoljeća pružanja vrhunske usluge i inovacija na domaćem tržištu.

Od samih početaka, VIPnet je bio sinonim za kvalitetu, pouzdanost i napredne tehnologije. Svojom pojavom, VIPnet je unio osvježenje na telekomunikacijsko tržište i potaknuo konkurenciju, što je korisnicima donijelo bolje usluge i povoljnije cijene. Tijekom godina, VIPnet je predvodio brojne tehnološke promjene, uključujući uvođenje 3G, 4G i 5G mreža, te niz digitalnih rješenja koja su unaprijedila živote njihovih korisnika.

Dok slavimo 25 godina od osnutka VIPneta, pripremamo se za ekskluzivan party koji će biti posvećen prvobitnim zaposlenicima koji su bili ključni u počecima ove legendarne telekomunikacijske kompanije. Ovaj intimni događaj okupit će osnivače, pionire, i sve one koji su svojim radom i vizijom pomogli da VIPnet postane sinonim za vrhunsku uslugu i inovacije u Hrvatskoj.

Naša glazbena poslastica za ovu nezaboravnu noć bit će DJ Benc s Radio Crash-a. Ovaj poznati DJ garantira nevjerojatnu atmosferu i vrhunski glazbeni doživljaj koji će uz nezaboravne hitove obilježiti 25 godina VIPneta.

Osim glazbenog programa, pripremili smo i posebne interaktivne sadržaje koji će omogućiti prisutnima da se prisjete početaka VIPneta, podijele svoje uspomene i iskustva te zajedno proslave sve uspjehe koje smo postigli zajedno tijekom ovih četvrt stoljeća.

Za sve one koji neće moći biti s nama uživo, osigurali smo live prijenos DJ Bencovog nastupa na Radio Crash-u od 21h, kako bismo omogućili da svi naši prijatelji, partneri i korisnici budu dio ove posebne proslave.

Ova ekskluzivna večer koja će se održati 4.7.2024. bit će prilika za prisjećanje, povezivanje i slavlje s onima koji su bili tu od samih početaka, te prilika za podizanje čaše u čast svih koji su doprinijeli VIPnetovom uspjehu. Zajedno smo gradili povijest, i zajedno slavimo ovu nevjerojatnu obljetnicu.


Play Cover Track Title
Track Authors