DJ BENC

CRO // ZG


SHARE

Biography


DJ BENC (GORDAN BENCEDIĆ):

 

U ranim 80-ima otkriva čarobni svijet glazbe, top – liste i šarene lampice audio komponenti tog vremena. Prvi susreti s publikom na podiju događaju se još za školskih dana, a ozbiljnije gaže kreću krajem srednje škole. U karijeri je prošao pregršt ZG klubova i barova.

 

90-ih radi kao ton majstor i urednik noćnog programa na OTV-u (Radio Aquarium Club). Kroz glazbeno “odrastanje” dotaknuo je sve glazbene žanrove modernog doba, čime osigurava ogromno znanje i mogućnost prilagodbe vrsti događaja, ambijentu i samoj publici. Nakon kratke pauze u 90tima – vojska, vjenčanje, rođenje dijeteta… od 99te pa do današnjih dana je opet u punom pogonu po Zagrebu, okolici i šire. Osnivač je projekata kao što su AFTER COURT PARTY, ZAGREB REWIND, event menager u Harats Pubu Zagreb, zabavlja tokom godina tisuće ljudi na raznim eventima, partyima, privatnim slavljima, korporacijskim eventima, festivalima…

Od Benca možete očekivati sve od Italo disca, Hip-Hop-a, Synth pop-a, Rock-a, Alternativnog rocka 80tih i 90tih, Eurodance-a, House-a, Deep House-a, od 60tih pa sve do trenutno recentne glazbe…. dakle očekujte neočekivano.

 

Play Cover Track Title
Track Authors