DJ Gogo

CRO // Koprivnica


SHARE

Biography


Dolazim iz Koprivnice, 1982 godište sam i glazba mi je u krvi od malena.Tata je kupovao svakakve vrste kaseta u to vrijeme (1988), slušalo se je sve i svašta, pa eto, tako je i krenulo. 

Počeo sam skupljati kazeta, a frendovi su znali da ih imam brdo, pa su me pitali je l’ bi mogao svirati za rođendane, oproštajke za vojsku i slične manifestacije. 

U doba 90-ih, glavni izvor glazbe su bili satelitska (MTV, Viva TV, RTL )  te radio postaje. 

Imao sam kazetofon te snimao i pratio top liste. Naravno, tada je bilo teško uhvatiti početak svake pjesme i par sekundi je uvijek falilo ali i tome sam uspio doskočiti. Nabavio još jedan recorder za casete, usporio okretanje motora pa se je kazeta sporije vrtjela. Tako je jedna strana od 45 minuta postala strana od 4 sata. Dalje je bilo lako. Snimale su se cijele radio emisije na tu 4 satnu stranu te kasnije vadili segmenti i snimali na pravu kazetu (normalnom brzinom). Ista stvar je bila i sa satelitskom, receiver se je spojio na kazić pa udri po snimanju. 

Kasnije sam počeo svirati i po kafićima… audio cd i mini diskovi koristili su se kao napredniji izvor zvuka.

Bavim se i računalima kao svom mogućom tehnikom i elektronikom.

Svojevremeno sam imao i svoj radio online pa mi vođenje i emitiranje emisija nije problem i predstavlja mi veliko zadovoljstvo.

Dance, pop, rock, house, techno, sve što je slušljivo, tu je u programu RC-a.

Slušamo se !

Play Cover Track Title
Track Authors